Wie?!

Admiraal Oosterbroek heet eigenlijk gewoon Aryan. Hij is cultureel ondernemer, die zowel in opdracht als vanuit innerlijke gedrevenheid werkt. Spreekstalmeester, ontwerper of liedjesschrijver? Concepter of workshopdocent? Brainstormbaas of corporate storyteller? Feit is dat hij regelmatig gedrag vertoont dat past bij die etiketten.

Zijn stijl berust op een groot inlevingsvermogen, een niet te stillen nieuwsgierigheid en levenslustige absurditeit. Admiraal Oosterbroek bedenkt en maakt gebruiksvoorwerpen, spreekt in het openbaar, is klankbord voor ideeën en verhaalt in woord, concept en belevenis.

Admiraal Oosterbroek kan de toon uitstekend raken. Hij legt iets vreemds, absurds en licht-melancholisch in zijn verhalen.

– Eefje de Visser, singer-songwriter -

Tijdens de opening van Tasten in het Duister nam Admiraal Oosterbroek het publiek mee op een avontuurlijke reis langs scherpe observaties en talige spitsvondigheden, waarbij hij hen de vertrekpunten van de tentoonstelling langs alle zintuigen liet incasseren. Intiem, raak, grappig.

– Ivo van Werkhoven, curator Zeeuws Museum -

Stérk betrokken bij ons evenement; hij had de juiste toon te pakken en wist mensen op een prettige manier in beweging te brengen.

– Brechtje Walburgh Schmidt, Movisie -