Mcklin Fotografie

Mcklin is portretfotograaf. Één been in de toegepaste fotografie en het andere in vrij werk in het magische gebied tussen pop en roadtrip. De fotografie van deze website is van zijn hand.

Noralie

Van ambachtelijke illustratie tot technische perfectie: Noortje van den Eijnde verweeft klank, beeld en concept altijd tot symbiose. Een van de meest hardwerkende designers die ik ken.

Pim van de Werken

Producer, componist en arrangeur. Fijne neus voor toegepast experiment. Goed oor voor de regels van pop en de uitzonderingen daarop. Producer van o.a. broeder Dieleman, How to throw a Christmas party en Knalland. Godfather van Jesus & the Christians en Discohen.

Natasha Taylor

Vinder van de meest buitenissige concepten. Verzorgde de vertaling van ‘The Culture Club’ van Craig Schuftan en cureerde ‘The Museum of Parodied Art (MOPA). Thans verwikkeld in Artistic Research aan de Royal Academy of Arts in Den Haag.

Hester Hoogendoorn

Leert je hoe je verhaal te vertellen.

Heksenhamer

Heksenhamer is een collectief uit het Noorden. Met vlijmscherp oog voor volkscultuur en een groots gevoel voor absurditeit realiseert Heksenhamer muziek, grafisch werk en theater. Recente schoonheden zijn de plaat ‘Haven’ van Hilbrandt en stripboek ‘Wortels #1: Vrienden en Buren’ van Willie Darktrousers.

Eind 2014 spanden we samen in de voorstelling ‘Om de dooie dood niet!’ voor festival Explore The North.

Kunstbende

Biedt een podium én ontwikkeltraject aan creatievelingen tussen de 12 en 18 jaar.

How to throw a Christmas party

Kerstcollectief dat jaarlijks de popzalen aandoet met een show vol uitbundig feest én respect voor het eeuwenoude verhaal. Geen cheesy kerstcovers; wel authentieke popliedjes vol fonkelende folk. En altijd met oog voor maatschappelijke thema’s.

Het Universumpje

’s Werelds eerste band met een woordvoerder! Geen hiphop; meer stonerrock-achtig. Voor elke situatie een mogelijkheid.